Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Genmod Serv
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii mentenanta & service rezervoare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pe langa capacitatea de a instala si pune in functiune rezervoare la nivel mondial, Genmod Serv ofera si servicii de: inspectie, intretinere, reabilitare si reparare. Este esential ca sistemele prevazute cu rezervoare sa fie administrate corespunzator si inspectate regulat, pentru a mentine nivelul de performanta ridicat.

Compania noastra vine in sprijinul dumneavoastra prin furnizarea de servicii de inspectie si mentenanta corespunzatoare, pentru a asigura ca instalatia ramane in conditii functionale de top indiferent de tipul si marca rezervorului detinut.

Lucrarile de mentenata si service sunt pe deplin sustinute de echipa noastra de ingineri. Consilierea este oferita la sistemele de instalatii existente pentru a fi aduse la standardele nationale si internationale in vigoare, incluzand imbunatarirea si adaugarea de echipamente auxiliare.

Specialistii companiei noastre lucreaza dupa standarde internationale, oferind o analiza si un suport de proiectare la toata gama de upgrade-uri pentru rezervoare.

Avand grija de rezervoarele dvs. si asigurandu-va ca aveti programul de mentenanta specific este important, deoarece micile probleme se pot agrava, devenind probleme majore. Contactati echipa noastra pentru mai multe informatii.

Lista de servicii oferite de echipa noastra:
•inspectie rezervor / constatare
•curatare-spalare rezervor
•reabilitare rezervoare
•revizie generala (interior & exterior)
•adaugare componente suplimentare (traductori de nivel, indicator de temperatura, sistem SCADA de alarmare, acces lateral, alte racorduri hidraulice)
•inlocuire componente (membrana, heater imersat, racorduri hidraulice, virole, etc.)
Din Gura in Gura